Halaman

    Social Items

Per te semuret qe vuajne nga semundja e azmes rekomandohet:

1- lengu i ziere i dy thelpinjeve te hudhres i perziere me nje luge caji mjalte.Masa e perftuar merret dy here ne dite .

2- lengu i ziere i qepes ,Dy here ne dite.

3- nje luge caji xhenxhefil pluhur,dhe leng hudhre  perzihen bashke .Perdoret tre here ne dite nga nje luge caji


Kura e receta popullore per azmen

Per te semuret qe vuajne nga semundja e azmes rekomandohet:

1- lengu i ziere i dy thelpinjeve te hudhres i perziere me nje luge caji mjalte.Masa e perftuar merret dy here ne dite .

2- lengu i ziere i qepes ,Dy here ne dite.

3- nje luge caji xhenxhefil pluhur,dhe leng hudhre  perzihen bashke .Perdoret tre here ne dite nga nje luge caji