Halaman

    Social Items

Dhathi i bute mund te parandaloje crregullimet e stomakut dhe aq me teper mund te ndihmoje kockat tuaja ne moshe te pleqerise, dhe vecanerisht tek grate.Ai ndihmon ne dhimbjet e shpines,dhe te kyceve .

Konsumi i djathit te bute dhe te mirat e tij

Dhathi i bute mund te parandaloje crregullimet e stomakut dhe aq me teper mund te ndihmoje kockat tuaja ne moshe te pleqerise, dhe vecanerisht tek grate.Ai ndihmon ne dhimbjet e shpines,dhe te kyceve .