Halaman

    Social Items

Per nje fytyre te paster dhe problemet e aknes merrni xhelin e fresket nga bima e aloe veras ,masazhojeni lehtesisht ne zonat e interesuara ,duke e lene te veproje per 20 minuta. Pastaj shplajeni me uje te fresket e te bollshem. Perdorimi dy here ne dite.

Akne luftohet me aloe vera

Per nje fytyre te paster dhe problemet e aknes merrni xhelin e fresket nga bima e aloe veras ,masazhojeni lehtesisht ne zonat e interesuara ,duke e lene te veproje per 20 minuta. Pastaj shplajeni me uje te fresket e te bollshem. Perdorimi dy here ne dite.