Halaman

    Social Items

Shtoni 5 pika vaj esencial nga ai i limonit si dhe nje luge pana qe perdoret per gatim ne 250 ml uje ; mbasi ti kemi perziere zhysim nje cope te pambukte brenda duke e lagur ate dhe vendosur ne zonen e interesuar , domethene ku jane varicet . Lehet te veproje per 20 minuta , duke mbajtur kembet e ngritura mbi nje jastek. Kjo menyre perseritet vazhdimisht deri ne permiresim.

Varicet

Shtoni 5 pika vaj esencial nga ai i limonit si dhe nje luge pana qe perdoret per gatim ne 250 ml uje ; mbasi ti kemi perziere zhysim nje cope te pambukte brenda duke e lagur ate dhe vendosur ne zonen e interesuar , domethene ku jane varicet . Lehet te veproje per 20 minuta , duke mbajtur kembet e ngritura mbi nje jastek. Kjo menyre perseritet vazhdimisht deri ne permiresim.