Halaman

    Social Items

Per perdorim te jashtem. Varicet   
                      

• Dy here ne dite masazhoni zonat e goditura me nje pergatitje te perbere nga 5 pika vaj limoni si dhe nje luge vaj bajamesh te embla. Masazhi duhet te behet ku jane varicet nga poshte lart.

Varicet

Per perdorim te jashtem. Varicet   
                      

• Dy here ne dite masazhoni zonat e goditura me nje pergatitje te perbere nga 5 pika vaj limoni si dhe nje luge vaj bajamesh te embla. Masazhi duhet te behet ku jane varicet nga poshte lart.