Halaman

    Social Items

Smoothie me mango nga Nigeria

Koha e pergatitjes.🕖15 minuta 


 Perbersit per 4 persona 
                         
• 2 mango                                               
4 vaso plastike kos te bardhe ose 200 ml      
• 200 ml qumesht.                                   
• disa kubike me akull.                          

 Pergatitja.                                                  

Hiqeni tulin e mangos duke e prere ne copa ,vendoseni ate ne grirese (frullator) se bashku me kosin ,qumeshtin,si dhe 10 kubike me akull .grijini deri sa te keni nje perberje homogjene, me pas ndajeni ne 4 gota . Sherbejeni menjehere duke e zbukuruar me nje ose dy gjethe nenexhik.

Smoothie me mango (Nigeria)

Smoothie me mango nga Nigeria

Koha e pergatitjes.🕖15 minuta 


 Perbersit per 4 persona 
                         
• 2 mango                                               
4 vaso plastike kos te bardhe ose 200 ml      
• 200 ml qumesht.                                   
• disa kubike me akull.                          

 Pergatitja.                                                  

Hiqeni tulin e mangos duke e prere ne copa ,vendoseni ate ne grirese (frullator) se bashku me kosin ,qumeshtin,si dhe 10 kubike me akull .grijini deri sa te keni nje perberje homogjene, me pas ndajeni ne 4 gota . Sherbejeni menjehere duke e zbukuruar me nje ose dy gjethe nenexhik.