Halaman

    Social Items

Sallata greke

Perberesit per 4 persona. 
                        
koha e pergatitjes 20 minuta• 3 domate.                                             
• 1 kastravec.                                              
• 1 qepe te kuqe.                                     
• 200 grame djathe te bardhe.                 
• 1 gjethe sallate latuga.                           
• 50 grame ullinj te zinj.                                 
• rigon.                                                               
• 4 luge vaj ulliri extra te virgjer.                     
• 2 luge uthull te bardhe ose te kuqe.           
• kripe.                                                      
• piper.                                                           

Pergatitja.                                                    


 Lani domatet dhe prijini ne thela te gjata .Pastroni kastravecin dhe prijeni ne feta.Qeroni qepen dhe prijeni ne forme gjatesore ne fije te holla.Merrni gjethen e sallates lajeni dhe coptijeni ate ne copa te vogla me duar.Merrni djathin e bardhe dhe prijeni ne forme kubikesh te vegjel.    Bashkoni te gjitha   Perimet ne nje ene ku i shtohet vaj ulliri, uthull,kripe, dhe piper shtoni djathin e bardhe te prere ne kubike , ullinjte ,dhe ne fund rigonin . 
Perzijeni dhe Ju befte mire.       

Sallata greke (Greqia)

Sallata greke

Perberesit per 4 persona. 
                        
koha e pergatitjes 20 minuta• 3 domate.                                             
• 1 kastravec.                                              
• 1 qepe te kuqe.                                     
• 200 grame djathe te bardhe.                 
• 1 gjethe sallate latuga.                           
• 50 grame ullinj te zinj.                                 
• rigon.                                                               
• 4 luge vaj ulliri extra te virgjer.                     
• 2 luge uthull te bardhe ose te kuqe.           
• kripe.                                                      
• piper.                                                           

Pergatitja.                                                    


 Lani domatet dhe prijini ne thela te gjata .Pastroni kastravecin dhe prijeni ne feta.Qeroni qepen dhe prijeni ne forme gjatesore ne fije te holla.Merrni gjethen e sallates lajeni dhe coptijeni ate ne copa te vogla me duar.Merrni djathin e bardhe dhe prijeni ne forme kubikesh te vegjel.    Bashkoni te gjitha   Perimet ne nje ene ku i shtohet vaj ulliri, uthull,kripe, dhe piper shtoni djathin e bardhe te prere ne kubike , ullinjte ,dhe ne fund rigonin . 
Perzijeni dhe Ju befte mire.