Halaman

    Social Items

Per perdorim te brendeshem.                  


• Ndiqni nje kure qe konsiston fillimisht ne konsumimin e lengut te nje limoni cdo dite ne mengjes dhe esell , per te arritur gradualisht deri ne 6 limona ne dite  duke shtuar  cdo dite 1/2 limon ( domethene gjysem limoni me teper cdo dite).             
Filloni me pas te pakesoni sasine e limonave per te arritur deri ne gjysem limoni ne dite.                                                     

 per perdorim te jashtem.                             

• Tampononi me kujdes zonen e goditur me nje cope pambuku te lagur me nje ose dy pika vaj esencial limoni.

Kure popullore per herpes

Per perdorim te brendeshem.                  


• Ndiqni nje kure qe konsiston fillimisht ne konsumimin e lengut te nje limoni cdo dite ne mengjes dhe esell , per te arritur gradualisht deri ne 6 limona ne dite  duke shtuar  cdo dite 1/2 limon ( domethene gjysem limoni me teper cdo dite).             
Filloni me pas te pakesoni sasine e limonave per te arritur deri ne gjysem limoni ne dite.                                                     

 per perdorim te jashtem.                             

• Tampononi me kujdes zonen e goditur me nje cope pambuku te lagur me nje ose dy pika vaj esencial limoni.