Halaman

    Social Items

Eshte i pasur me potasio gjithashtu eshte shume i ushqyeshem :nje eto di Koko dhuron 360 kalori!  
  
                               
Vaji qe ajo permban eshte i ngurtesuar nen 25 grade Celcius dhe vetem ne temperatura me te larta behet i lengshem .Ne vendet aziatike grate e perdorin si nje solucion per floket,duke i bere me te forte  e me te shndritshem.Eshte i perkryer gjithashtu per lekurat e thata si dhe per mbrojtjen nga ekspozimi i rrezeve te diellit.

Kokosi

Eshte i pasur me potasio gjithashtu eshte shume i ushqyeshem :nje eto di Koko dhuron 360 kalori!  
  
                               
Vaji qe ajo permban eshte i ngurtesuar nen 25 grade Celcius dhe vetem ne temperatura me te larta behet i lengshem .Ne vendet aziatike grate e perdorin si nje solucion per floket,duke i bere me te forte  e me te shndritshem.Eshte i perkryer gjithashtu per lekurat e thata si dhe per mbrojtjen nga ekspozimi i rrezeve te diellit.