Halaman

    Social Items

Per perdorim te brendeshem 
 
                                     
Ne nje liter qumesht te ftohte shtoni 1 qepe te grire dhe 3 thelpinj hudhra te shtryllura: nxeheni qumeshtin deri sa te zieje ,hiqeni nga zjarri dhe lereni te ftohet per 5 minuta.Filtrojeni masen duke e lene te ftohet dhe ne te shtoni lengun e tre limonave .Konsumoni disa gota te vogla gjate dites.

Hipertensioni

Per perdorim te brendeshem 
 
                                     
Ne nje liter qumesht te ftohte shtoni 1 qepe te grire dhe 3 thelpinj hudhra te shtryllura: nxeheni qumeshtin deri sa te zieje ,hiqeni nga zjarri dhe lereni te ftohet per 5 minuta.Filtrojeni masen duke e lene te ftohet dhe ne te shtoni lengun e tre limonave .Konsumoni disa gota te vogla gjate dites.