Halaman

    Social Items

Kur ne konstatojme se na Djeg stomaku normalisht sot ne farmaci ka shume lloj ilacesh te cilat mund te na ndihmojme , por nganjehre shume njerezim preferojne te perdorin metodat alternative sic eshte mjeksia popullore .Ne kete rast nje recete  shume e thjeshte qe mund tju vije ne ndihme konsiston ne :                                   

• Shtrylljen e 1/2 limon ne nje gote uje te ngrohte ,duke i shtuar 1/2 luge kafeje kripe .perzihet mire dhe pihet ngadale 

Djegia e stomakut

Kur ne konstatojme se na Djeg stomaku normalisht sot ne farmaci ka shume lloj ilacesh te cilat mund te na ndihmojme , por nganjehre shume njerezim preferojne te perdorin metodat alternative sic eshte mjeksia popullore .Ne kete rast nje recete  shume e thjeshte qe mund tju vije ne ndihme konsiston ne :                                   

• Shtrylljen e 1/2 limon ne nje gote uje te ngrohte ,duke i shtuar 1/2 luge kafeje kripe .perzihet mire dhe pihet ngadale