Halaman

    Social Items

Per perdorim te brendeshem 

                                           

• Shtryllni nje limon te madh dhe perzijeni lengun me nje luge kafeje mjalte.thitheni ne menyre qe te kaloje ne fyt cdo dy ore ,deri sa fyti te permirsohet.                       

Menyre tjeter.                                          

• Konsumoni cdo 4 ore nje limonate te ngrohte te pergatitur nga perzierja e lengut te nje limoni me nje gote uje te ngrohte si dhe 1/2 luge kafeje mjalte.       

Menyre tjeter.                                  

 Per perdorim te jashtem.  
                          
Tre here ne dite beni gargare me nje perzierje e 250 ml uje,lengun e nje limoni si dhe nje luge kafeje kripe.

Dhimbja e fytit

Per perdorim te brendeshem 

                                           

• Shtryllni nje limon te madh dhe perzijeni lengun me nje luge kafeje mjalte.thitheni ne menyre qe te kaloje ne fyt cdo dy ore ,deri sa fyti te permirsohet.                       

Menyre tjeter.                                          

• Konsumoni cdo 4 ore nje limonate te ngrohte te pergatitur nga perzierja e lengut te nje limoni me nje gote uje te ngrohte si dhe 1/2 luge kafeje mjalte.       

Menyre tjeter.                                  

 Per perdorim te jashtem.  
                          
Tre here ne dite beni gargare me nje perzierje e 250 ml uje,lengun e nje limoni si dhe nje luge kafeje kripe.