Halaman

    Social Items

Ananas sativus. 
                                       
 Permban sheqer, vitamine A te grupit B dhe C , potasio, kalcium,Fosfor,hekur,zink, magnez.substanca e saje me e cmuar eshte bromelina, nje enzime kjo e njejte kjo me pepsinen e cila lehteson tretjen e proteinave.Ka veti diuretike ,dizintoksikuese .Ananasi nuk keshillohet per femrat me qumesht gjiri sepse mund te trasmetoje alergji tek Femija me gji

Ananas

Ananas sativus. 
                                       
 Permban sheqer, vitamine A te grupit B dhe C , potasio, kalcium,Fosfor,hekur,zink, magnez.substanca e saje me e cmuar eshte bromelina, nje enzime kjo e njejte kjo me pepsinen e cila lehteson tretjen e proteinave.Ka veti diuretike ,dizintoksikuese .Ananasi nuk keshillohet per femrat me qumesht gjiri sepse mund te trasmetoje alergji tek Femija me gji