Halaman

    Social Items

Kure popullore per acnePer perdorim te brendeshem.                      

• Per 15 dite me rradhe konsumoni dy here ne dite lengun e nje limoni (sipas deshires mund te embelsohet me mjalte) . Beni nje pauze( pushim) per 10 dite dhe perserisni kuren per 2 jave te tjera.            

Per perdorim te jashtem.                             

Ne mengjes te lahet fytyra duke kaluar mbi fyryre pambuk te lagur me perzierjen ne pjese te barabarta te ujit me lengun e limonit. Me pas lereni qe te thahet ne ajer pa perdorur peshqir.

Acne

Kure popullore per acnePer perdorim te brendeshem.                      

• Per 15 dite me rradhe konsumoni dy here ne dite lengun e nje limoni (sipas deshires mund te embelsohet me mjalte) . Beni nje pauze( pushim) per 10 dite dhe perserisni kuren per 2 jave te tjera.            

Per perdorim te jashtem.                             

Ne mengjes te lahet fytyra duke kaluar mbi fyryre pambuk te lagur me perzierjen ne pjese te barabarta te ujit me lengun e limonit. Me pas lereni qe te thahet ne ajer pa perdorur peshqir.