Halaman

    Social Items

MENYRA E MJEKIMIT

Ziejme nje sasi te mire levozhga vidhi dhe nje sasi te barabarte fier guri ose ndryshe i quajtur ( skorpidhohorto) si dhe  sheqeqer . Mbasi te zieje mire ,  lengun e kullojme me nje kullese ose garze te holle gati per ta konsumuar .I semuri qe vuan nga azma  cdo mengjes duhet te rrahe nje veze te fresket ne nje gote uji ,dhe ne te hedh lengun e ziere  dhe e pi . Kjo kure vazhdon disa dite me rradhe 6- 10 dite .

Mjekim dhe recete popullore per azmen

MENYRA E MJEKIMIT

Ziejme nje sasi te mire levozhga vidhi dhe nje sasi te barabarte fier guri ose ndryshe i quajtur ( skorpidhohorto) si dhe  sheqeqer . Mbasi te zieje mire ,  lengun e kullojme me nje kullese ose garze te holle gati per ta konsumuar .I semuri qe vuan nga azma  cdo mengjes duhet te rrahe nje veze te fresket ne nje gote uji ,dhe ne te hedh lengun e ziere  dhe e pi . Kjo kure vazhdon disa dite me rradhe 6- 10 dite .