Halaman

    Social Items

Guret ne veshka ne pergjithesi formohen nga rera qe ato kane .Ata qe vuajne nga guret ne veshka , ndjejne nje dhimbje dhe nje peshe ne mes .shpesh ndodh qe kur guri eshte i vogel te bjere ne fshikezen e urines,dhe te dale jashte me ose pa dhimbje .

Mjekimi popullor 

Marrim 1 kg majdanoz te gjithen ashtu sic eshte me rrenje dhe me gjethe .E lajme dhe e ziejme dhe prej ketij lengu i semuri pi nga nje gote uji ne mengjes e ne mbremje ,per nje jave rresht.

Menyre tjeter

Zjiejme cdo dite  500 gr majdanoz me rrenje flete dhe dege ,duke i shtuar dhe 50 gr oriz .Nga ky leng gjysmen e pime ne mengjes e gjysmen tjeter e pime mbremjen e dites tjeter.Kjo kure popullore vazhdon per 15 dite rresht.

Guret ne veshka dhe mjekimet popullore

Guret ne veshka ne pergjithesi formohen nga rera qe ato kane .Ata qe vuajne nga guret ne veshka , ndjejne nje dhimbje dhe nje peshe ne mes .shpesh ndodh qe kur guri eshte i vogel te bjere ne fshikezen e urines,dhe te dale jashte me ose pa dhimbje .

Mjekimi popullor 

Marrim 1 kg majdanoz te gjithen ashtu sic eshte me rrenje dhe me gjethe .E lajme dhe e ziejme dhe prej ketij lengu i semuri pi nga nje gote uji ne mengjes e ne mbremje ,per nje jave rresht.

Menyre tjeter

Zjiejme cdo dite  500 gr majdanoz me rrenje flete dhe dege ,duke i shtuar dhe 50 gr oriz .Nga ky leng gjysmen e pime ne mengjes e gjysmen tjeter e pime mbremjen e dites tjeter.Kjo kure popullore vazhdon per 15 dite rresht.