Halaman

    Social Items

Dhimbjet e grykes rrjellin nga semundje te renda ,nga ftohjet si dhe semundjet veneriane .

Mjekime popullore.


Marrim 500 gr gjethe argjinareje , i shtypim mire sa te behen si brume dhe i perziejme me gjalpe duke i mbrujtur . Masen e brumit te perftuar e lidhim ne gryke .Ky veprim perseritet ne dy mbremje rradhazi.

Menyre tjeter

Nje tjeter kure popullore eshte ajo e zierjes se fares se lirit e cila kullohet dhe lengu i saje pihet  2- 3 here


Menyre tjeter

Marrim vaj dafine dhe me nje cope pambuku  lyejme nga brenda fytin (laringun).
Kete veprim e bejme ne darke para se te fleme 

Disa mjekime popullore per dhimbjen e grykeve

Dhimbjet e grykes rrjellin nga semundje te renda ,nga ftohjet si dhe semundjet veneriane .

Mjekime popullore.


Marrim 500 gr gjethe argjinareje , i shtypim mire sa te behen si brume dhe i perziejme me gjalpe duke i mbrujtur . Masen e brumit te perftuar e lidhim ne gryke .Ky veprim perseritet ne dy mbremje rradhazi.

Menyre tjeter

Nje tjeter kure popullore eshte ajo e zierjes se fares se lirit e cila kullohet dhe lengu i saje pihet  2- 3 here


Menyre tjeter

Marrim vaj dafine dhe me nje cope pambuku  lyejme nga brenda fytin (laringun).
Kete veprim e bejme ne darke para se te fleme