Halaman

    Social Items

Ka per qellim te shkrije kolesterolin , i dhuron shendet nervave dhe trurit ,si dhe promovon krijimin e qelizave te reja. Vitamina F eshte e domosdoshme per membranen qelizore .Ajo gjendet ne shume produkte ,si vaji i linit ,farat e lule diellit,te sojes ,vaji i peshkut ,vajrat vegjetale si ai i misrit ,linit,susamit ,arrave ,etj.

Vitamina F:

Ka per qellim te shkrije kolesterolin , i dhuron shendet nervave dhe trurit ,si dhe promovon krijimin e qelizave te reja. Vitamina F eshte e domosdoshme per membranen qelizore .Ajo gjendet ne shume produkte ,si vaji i linit ,farat e lule diellit,te sojes ,vaji i peshkut ,vajrat vegjetale si ai i misrit ,linit,susamit ,arrave ,etj.