Halaman

    Social Items

Sherben kryesisht per te luftuar e parandaluar semundje te traktit respirator ,infeksionet,alergjite,artritin,si dhe ngadalson plakjen .Nder te tjera ndihmon ne parandalimin e gjakosjes se xhinxhivave te dhembeve .Ate kryesisht mund ta gjejme tek perimet e frutat e fresketa si agrumet,kiwi, domatet ,e specat .Eshte e nevojshme te hahen perime e fruta te fresketa ,e te gjalla , te ziera e pjekura pak.

Vitamina C ( acidi ascorbik ):

Sherben kryesisht per te luftuar e parandaluar semundje te traktit respirator ,infeksionet,alergjite,artritin,si dhe ngadalson plakjen .Nder te tjera ndihmon ne parandalimin e gjakosjes se xhinxhivave te dhembeve .Ate kryesisht mund ta gjejme tek perimet e frutat e fresketa si agrumet,kiwi, domatet ,e specat .Eshte e nevojshme te hahen perime e fruta te fresketa ,e te gjalla , te ziera e pjekura pak.