Halaman

    Social Items

Ngadalson plakjen si dhe eshte e shendeteshme per floket . Gjendet lehtesisht tek produktet vegjetale si dhe tek kafshet , dhe ne vecanti tek melcite ,tek e verdha e vezes ,maja e birres , si dhe tek familja e fasuleve.

Vitamina B5 (acidi pantotenik ):

Ngadalson plakjen si dhe eshte e shendeteshme per floket . Gjendet lehtesisht tek produktet vegjetale si dhe tek kafshet , dhe ne vecanti tek melcite ,tek e verdha e vezes ,maja e birres , si dhe tek familja e fasuleve.