Halaman

    Social Items

Ndihmon organizmin ne perdorimin e energjise qe permbajne produktet ushqimore , dhe eshte e rendesishme per  ushqyerjen e lekures dhe te mukozave .Eshte e pranishme tek majaja e birres , tek gruri , tek drithrat integrale , tek melcia, mishi, tek qumeshti dhe tek vezet  ,gjithashtu prodhohet dhe nga vete organizmi

Vitamina B2 (riboflavina)

Ndihmon organizmin ne perdorimin e energjise qe permbajne produktet ushqimore , dhe eshte e rendesishme per  ushqyerjen e lekures dhe te mukozave .Eshte e pranishme tek majaja e birres , tek gruri , tek drithrat integrale , tek melcia, mishi, tek qumeshti dhe tek vezet  ,gjithashtu prodhohet dhe nga vete organizmi