Halaman

    Social Items


Vitamina B 1 (tiamina) :e nevojshme per matabolizmin e karbohidrateve ,sherben per funksionimin korrekt te sistemit nervor ,te aparatit muskular ,si dhe te ati te tretjes .E pranishme si ne produktet ushqimore vegjetale ,ashtu dhe tek kafshet ( cerealet ,legumet ,mishi i derrit ,maja e birres ) .

Vitamina B1


Vitamina B 1 (tiamina) :e nevojshme per matabolizmin e karbohidrateve ,sherben per funksionimin korrekt te sistemit nervor ,te aparatit muskular ,si dhe te ati te tretjes .E pranishme si ne produktet ushqimore vegjetale ,ashtu dhe tek kafshet ( cerealet ,legumet ,mishi i derrit ,maja e birres ) .