Halaman

    Social Items

Ketu po ofrojme disa maskera qe i pershtaten cdo lloj lekure 
       Maske hidratuese 

  • Pergatisni nje maske hidratuese duke fruluar (grire ,shtryllur) tulin e nje kajsie se bashku me nje luge te vogel kafeje me qumesht ,shtojini kesaj perberje nje luge kafeje leng limoni ,perziejini mire dhe shtrijini mbi fytyre .Lereni te veproje per 15 minuta dhe pastaj shplajeni me uje te fresket e te bollshem .


       Make per koloritin

  • Per te permiresuar koloritin ( ngjyrat)pergatitni nje maske duke perziere tulin e 3 luleshtrylleve me nje luge te vogel kafeje leng limoni si dhe nje luge kafeje me qumesht ; aplikojeni mbi fytyre dhe lereni te veproje per 15 minuta . Me pas shplajeni .


       Detergjent per fytyren 

  • Pergatisni nje detergjent duke perziere 100 ml qumesht ,nje luge mjalte si dhe lengun e nje limoni . Lagni nje cope pambuk ose tampon pambuku ne kete perzierje dhe me te tampononi fytyren ;Lereni te veproje per 5 minuta ,dhe me pas shplajeni me uje te ngrohte .


       Maske shkelqyese

  • Pergatisni nje maske shkelqyese duke perziere nje luge te vogel kafeje me leng limoni si dhe nje te tille me mjalte ;Aplikojeni mbi fytyre duke e masazhuar ,lereni te veproje per 15 minuta ,dhe me pas shplajeni .me uje te vaket   

Per shendetin e lekures se fytyres tuaj te cdo lloj tipi

Ketu po ofrojme disa maskera qe i pershtaten cdo lloj lekure 
       Maske hidratuese 

  • Pergatisni nje maske hidratuese duke fruluar (grire ,shtryllur) tulin e nje kajsie se bashku me nje luge te vogel kafeje me qumesht ,shtojini kesaj perberje nje luge kafeje leng limoni ,perziejini mire dhe shtrijini mbi fytyre .Lereni te veproje per 15 minuta dhe pastaj shplajeni me uje te fresket e te bollshem .


       Make per koloritin

  • Per te permiresuar koloritin ( ngjyrat)pergatitni nje maske duke perziere tulin e 3 luleshtrylleve me nje luge te vogel kafeje leng limoni si dhe nje luge kafeje me qumesht ; aplikojeni mbi fytyre dhe lereni te veproje per 15 minuta . Me pas shplajeni .


       Detergjent per fytyren 

  • Pergatisni nje detergjent duke perziere 100 ml qumesht ,nje luge mjalte si dhe lengun e nje limoni . Lagni nje cope pambuk ose tampon pambuku ne kete perzierje dhe me te tampononi fytyren ;Lereni te veproje per 5 minuta ,dhe me pas shplajeni me uje te ngrohte .


       Maske shkelqyese

  • Pergatisni nje maske shkelqyese duke perziere nje luge te vogel kafeje me leng limoni si dhe nje te tille me mjalte ;Aplikojeni mbi fytyre duke e masazhuar ,lereni te veproje per 15 minuta ,dhe me pas shplajeni .me uje te vaket