Halaman

    Social Items

Orizi si kure e mjekim popullor


Orizi  ( Oryza sativa) eshte nje ushqim dhe kure perfekte popullore kundra hipertensionit ,ekuilibron te gjithe sistemin e tretjes si dhe qeteson sistemin nervor .Suprat me oriz jane ideale gjate periudhes kur jeni te semure ,ne rastet e temperaturave ,per ulcerat ,kolitin ,si dhe per guret ne veshka .

Orizi : kundra hipertensionit

Orizi si kure e mjekim popullor


Orizi  ( Oryza sativa) eshte nje ushqim dhe kure perfekte popullore kundra hipertensionit ,ekuilibron te gjithe sistemin e tretjes si dhe qeteson sistemin nervor .Suprat me oriz jane ideale gjate periudhes kur jeni te semure ,ne rastet e temperaturave ,per ulcerat ,kolitin ,si dhe per guret ne veshka .