Halaman

    Social Items

Per perdorim te jashtem 
Kjo menyre ndihmon vecanerisht ne rastet kur lythat jane te infektuara 

Mbi zonat e ku ndodhen lythat aplikohet ,per te pakten 4 jave rresht ,si dhe disa here ne dite 1-2 pika nga esenca e limonit ose ndryshe vaji esencial i limonit  .Mjekim popullor per lythat

Per perdorim te jashtem 
Kjo menyre ndihmon vecanerisht ne rastet kur lythat jane te infektuara 

Mbi zonat e ku ndodhen lythat aplikohet ,per te pakten 4 jave rresht ,si dhe disa here ne dite 1-2 pika nga esenca e limonit ose ndryshe vaji esencial i limonit  .