Halaman

    Social Items

Nje recete e thjeshte me limon  per perdorim te brendeshem per personat qe vuajne nga obeziteti 

Per perdorim te brendeshem 

Perpara vakteve konsumohet nje gote nga lengu i pergatitur i zierjes se 500ml uje me brenda 2 limona te prere ne copa . Pergatitja filtrohet dhe ruhet ne nje shishe me mbyllje hermetike.

Limoni,kundra obezitetit

Nje recete e thjeshte me limon  per perdorim te brendeshem per personat qe vuajne nga obeziteti 

Per perdorim te brendeshem 

Perpara vakteve konsumohet nje gote nga lengu i pergatitur i zierjes se 500ml uje me brenda 2 limona te prere ne copa . Pergatitja filtrohet dhe ruhet ne nje shishe me mbyllje hermetike.