Halaman

    Social Items

Ketu po paraqesim dy kura popullore per guret ne veshka 
  Per perdorim te brendeshem


  • Te pihet nje here ne dite , per 10 dite rresht nje caj i pergatitur nga nje limon i lare dhe i prere ne copa te vogla  ,si dhe 250 ml uje , jo i qeruar pra me gjithe lekure .Ziejini per 10 minuta ,me pas filtrojeni ,dhe sipas deshires embelsohet me mjalte .
  • Shtoni gjithmone leng limoni ujit qe pini gjate dites , (1 luge kafe ne nje gote uji )


Limoni per guret ne veshka

Ketu po paraqesim dy kura popullore per guret ne veshka 
  Per perdorim te brendeshem


  • Te pihet nje here ne dite , per 10 dite rresht nje caj i pergatitur nga nje limon i lare dhe i prere ne copa te vogla  ,si dhe 250 ml uje , jo i qeruar pra me gjithe lekure .Ziejini per 10 minuta ,me pas filtrojeni ,dhe sipas deshires embelsohet me mjalte .
  • Shtoni gjithmone leng limoni ujit qe pini gjate dites , (1 luge kafe ne nje gote uji )