Halaman

    Social Items

Konsumimi i vazhdueshem i limonit ndihmon dhe organin e melcise per ta bere ate me te forte 

Per perdorim te brendeshem 

Per  te ndihmuar tonifikimin e melcise ,konsumohen perime te gjalla ,duke kompletuar pjatancat me disa feta limoni si dhe duke grire pak lekure limoni siper .

Te konsumohet ne mengjes heret ,dhe esell ( pa ngrene) nje perzierje e pergatitur ,nje nate perpara ,duke hedhur 250ml uje te valuar  mbi 3 limona te prere ne feta per se gjati . Ne mengjes ,perpara se te perdoret perzierja i shtohet dhe lengu i nje limoni te fresket .


Limoni per forcimin e melcise

Konsumimi i vazhdueshem i limonit ndihmon dhe organin e melcise per ta bere ate me te forte 

Per perdorim te brendeshem 

Per  te ndihmuar tonifikimin e melcise ,konsumohen perime te gjalla ,duke kompletuar pjatancat me disa feta limoni si dhe duke grire pak lekure limoni siper .

Te konsumohet ne mengjes heret ,dhe esell ( pa ngrene) nje perzierje e pergatitur ,nje nate perpara ,duke hedhur 250ml uje te valuar  mbi 3 limona te prere ne feta per se gjati . Ne mengjes ,perpara se te perdoret perzierja i shtohet dhe lengu i nje limoni te fresket .