Halaman

    Social Items

Ketu po ofrojme disa receta te thjeshta e praktike  kundra rrudhave te fytyres 
Per perdorim te jashtem maska fytyre 
  • Ne mbremje aplikoni mbi fytyre te paster disa pika vaj ulliri extra te virgjer te perziere me disa pika leng limoni ; masazhojeni ne menyre qe te perthahet komplet

  • Pergatisni nje maske anti rrudhe duke perziere nje luge kafeje vaj jojoba me nje te kuqe veze ,gjithashtu ne te shtoni disa pika leng limoni .Aplikojeni mbi fytyre duke e masazhuar dhe duke e lene te veproje per rreth 20 minuta ; me pas shplahet me uje te ftohte .  • Shtryllni lengun e dy limonave ne nje gote me uje te ngrohte .Me te rrihni rrudhat me majat e gishtave ne  mengjes e  ne mbremje 

Limoni kundra rrudhave te fytyres

Ketu po ofrojme disa receta te thjeshta e praktike  kundra rrudhave te fytyres 
Per perdorim te jashtem maska fytyre 
  • Ne mbremje aplikoni mbi fytyre te paster disa pika vaj ulliri extra te virgjer te perziere me disa pika leng limoni ; masazhojeni ne menyre qe te perthahet komplet

  • Pergatisni nje maske anti rrudhe duke perziere nje luge kafeje vaj jojoba me nje te kuqe veze ,gjithashtu ne te shtoni disa pika leng limoni .Aplikojeni mbi fytyre duke e masazhuar dhe duke e lene te veproje per rreth 20 minuta ; me pas shplahet me uje te ftohte .  • Shtryllni lengun e dy limonave ne nje gote me uje te ngrohte .Me te rrihni rrudhat me majat e gishtave ne  mengjes e  ne mbremje