Halaman

    Social Items

A Egziston nje diete e efekteshme per tu 

dobesuar 2 kg ne vetem 3 dite?

Sipas profesor migliacit  po ! ( studio mjeksore" Migliaccio Strumendo" eshte e  specializusr  ne nutrimin e, alimentazionit, dietologji me dieta te personalizusra , auxologji, nutrizion te moshes   evolutive, gastroenterologjia, endocrinologjia dhe osteoporosi ) ROME

Dieta prej 3 ditesh e reklamuar ne transmetimin televiziv porta a porta te RAI (ITALIA) nuk gjendet ne rrjetin e internetit ,
Ne po e ofrojme ate ekskluvivisht  per klientelen tone 

Kjo eshte nje diete prej 1200 kalorishe ,e lehte ,e shpejte ,e cila lejon qe te humbesh 2 kilogram ne 3 vetem dite .

Mund te behet qetesisht ,por vetem per tre dite ,cdo tre muaj !
Eshte nje diete korrekte , shentifikisht e ekuilibruar ,per sa ajo mund te jete hipokalorike ne tre dite ,por qe arrin ekuilibrin e saj perfekt kur shtohet prurja kalorike duke ndjekur linjat dhe guiden e nje alimentimi korrekt 

Pikerisht pasi te keni filluar dieten e tre diteve ,do te rilinde tek ju nje aspirim i vetedijshem per te poseduar dhe pasur nje informacion sanitar dhe dietik  te metejshem  per te gjetur sjelljen e nevojshme per te mbajtur shendetin e trupit tuaj ,si dhe per te arritur peshen dhe formen ideale .

 Perpara se te fillohet kjo diete dobesuese duhet gjithmone te konsultohet mjeku dietolog ,per te kuptuar me mire nese behet fjale per nje regjim te pershtatshem per shendetin tone .

Dieta per tu dobesuar 2 kg ne tre dite: 

Dita e pare 
Mengjesi:
Qumesht 1,8% (Pjeserisht i skremuar) 100ml, kafe sipas deshires, nje luge kafeje sheqer ,nje fete biskote . 

Ose: Caj  ose  kafe elbi sipas deshires me nje luge kafeje sheqer ,dy feta biskota.

Para dite :
nje  kiwi ose nje kos frutash ose kos normal pa yndyre prej 125 g .

Dreka:
Peshk ton me vaj ulliri te drenazhuar nje konfeksion prej 80 g;domate ose sallate ose fasule kokerr vogel ;buke 40 grame ose nje pako krakers prej 25 gramesh;

 Gjysem mbasdite ( ose ndryshe zemer ):
nje  cokollate prej 10 gramesh ose nje mandarine.

Darka:
Gjoks pule 130 g ; salate jeshile e perziere ,ose kunguj te pjekur sipas deshires ; nje luge kafeje vaj ulliri; buke 40 grame .
Dita e dyte 
Mengjesi:
Qumesht 1,8% (Pjeserisht i skremuar)g 100, kafe sipas deshires, nje luge kafeje sheqer ,nje fete biskote . 
Ose: Caj  ose  kafe elbi sipas deshires me nje luge kafeje sheqer ,dy feta biskota.

Para dite :
nje  kiwi ose nje kos frutash ose kos normal pa yndyre prej 125 g .

Dreka:
Djathe i bardhe qe shtrihet ne forme gjalpi 60 ;domate ose sallate ose fasule kokerr vogel sipas deshires ;buke 40 grame ose nje pako krakers prej 25 gramesh ;nje luge kafeje vaj ulliri

 Gjysem mbasdite ( ose ndryshe zemer ):
nje  cokollate prej 10 gramesh ose nje mandarine.

Darka: Peshk i do lloji 140 gram ;sallate jeshile ose e perzier me kunguj sipas deshires ;nje luge kafeje vaj ulliri ;buke 40 grame 

Dita e trete 
Mengjesi:
Qumesht 1,8% (Pjeserisht i skremuar)g 100, kafe sipas deshires, nje luge kafeje sheqer ,nje fete biskote . 
Ose: Caj  ose  kafe elbi sipas deshires me nje luge kafeje sheqer ,dy feta biskota.

Para dite :
nje  kiwi ose nje kos frutash ose kos normal pa yndyre prej 125 g .

Dreka:
Nje veze te bardhe me gjithe te verdhen ,si dhe nje veze pa te verdhen ;domate ose sallate ose fasule kokerr vogel sipas deshires ;buke 40 grame ose nje pako krakers prej 25 gramesh ;nje luge kafeje vaj ulliri

Gjysem mbasdite ( ose ndryshe zemer ):
nje  cokollate prej 10 gramesh ose nje mandarine.


Darka: mozarela light g 125;domate ose sallate ose fasule kokerr vogel sipas deshires ;nje luge kafeje vaj ulliri ;buke 40 grame 


RekoMANDIm

Gjate dietes te pihet shume uje ( sasia e ujit qe duhet te konsumohet gjate nje dite  eshte nga 1.2 litra derine 2 litra .
Si dhe kujtohuni se dieta e dobesimit prej 2 kg ne tre dite mund te perseritet cdo tre muaj .

Te dobesohesh 2 kg ne tre dite

A Egziston nje diete e efekteshme per tu 

dobesuar 2 kg ne vetem 3 dite?

Sipas profesor migliacit  po ! ( studio mjeksore" Migliaccio Strumendo" eshte e  specializusr  ne nutrimin e, alimentazionit, dietologji me dieta te personalizusra , auxologji, nutrizion te moshes   evolutive, gastroenterologjia, endocrinologjia dhe osteoporosi ) ROME

Dieta prej 3 ditesh e reklamuar ne transmetimin televiziv porta a porta te RAI (ITALIA) nuk gjendet ne rrjetin e internetit ,
Ne po e ofrojme ate ekskluvivisht  per klientelen tone 

Kjo eshte nje diete prej 1200 kalorishe ,e lehte ,e shpejte ,e cila lejon qe te humbesh 2 kilogram ne 3 vetem dite .

Mund te behet qetesisht ,por vetem per tre dite ,cdo tre muaj !
Eshte nje diete korrekte , shentifikisht e ekuilibruar ,per sa ajo mund te jete hipokalorike ne tre dite ,por qe arrin ekuilibrin e saj perfekt kur shtohet prurja kalorike duke ndjekur linjat dhe guiden e nje alimentimi korrekt 

Pikerisht pasi te keni filluar dieten e tre diteve ,do te rilinde tek ju nje aspirim i vetedijshem per te poseduar dhe pasur nje informacion sanitar dhe dietik  te metejshem  per te gjetur sjelljen e nevojshme per te mbajtur shendetin e trupit tuaj ,si dhe per te arritur peshen dhe formen ideale .

 Perpara se te fillohet kjo diete dobesuese duhet gjithmone te konsultohet mjeku dietolog ,per te kuptuar me mire nese behet fjale per nje regjim te pershtatshem per shendetin tone .

Dieta per tu dobesuar 2 kg ne tre dite: 

Dita e pare 
Mengjesi:
Qumesht 1,8% (Pjeserisht i skremuar) 100ml, kafe sipas deshires, nje luge kafeje sheqer ,nje fete biskote . 

Ose: Caj  ose  kafe elbi sipas deshires me nje luge kafeje sheqer ,dy feta biskota.

Para dite :
nje  kiwi ose nje kos frutash ose kos normal pa yndyre prej 125 g .

Dreka:
Peshk ton me vaj ulliri te drenazhuar nje konfeksion prej 80 g;domate ose sallate ose fasule kokerr vogel ;buke 40 grame ose nje pako krakers prej 25 gramesh;

 Gjysem mbasdite ( ose ndryshe zemer ):
nje  cokollate prej 10 gramesh ose nje mandarine.

Darka:
Gjoks pule 130 g ; salate jeshile e perziere ,ose kunguj te pjekur sipas deshires ; nje luge kafeje vaj ulliri; buke 40 grame .
Dita e dyte 
Mengjesi:
Qumesht 1,8% (Pjeserisht i skremuar)g 100, kafe sipas deshires, nje luge kafeje sheqer ,nje fete biskote . 
Ose: Caj  ose  kafe elbi sipas deshires me nje luge kafeje sheqer ,dy feta biskota.

Para dite :
nje  kiwi ose nje kos frutash ose kos normal pa yndyre prej 125 g .

Dreka:
Djathe i bardhe qe shtrihet ne forme gjalpi 60 ;domate ose sallate ose fasule kokerr vogel sipas deshires ;buke 40 grame ose nje pako krakers prej 25 gramesh ;nje luge kafeje vaj ulliri

 Gjysem mbasdite ( ose ndryshe zemer ):
nje  cokollate prej 10 gramesh ose nje mandarine.

Darka: Peshk i do lloji 140 gram ;sallate jeshile ose e perzier me kunguj sipas deshires ;nje luge kafeje vaj ulliri ;buke 40 grame 

Dita e trete 
Mengjesi:
Qumesht 1,8% (Pjeserisht i skremuar)g 100, kafe sipas deshires, nje luge kafeje sheqer ,nje fete biskote . 
Ose: Caj  ose  kafe elbi sipas deshires me nje luge kafeje sheqer ,dy feta biskota.

Para dite :
nje  kiwi ose nje kos frutash ose kos normal pa yndyre prej 125 g .

Dreka:
Nje veze te bardhe me gjithe te verdhen ,si dhe nje veze pa te verdhen ;domate ose sallate ose fasule kokerr vogel sipas deshires ;buke 40 grame ose nje pako krakers prej 25 gramesh ;nje luge kafeje vaj ulliri

Gjysem mbasdite ( ose ndryshe zemer ):
nje  cokollate prej 10 gramesh ose nje mandarine.


Darka: mozarela light g 125;domate ose sallate ose fasule kokerr vogel sipas deshires ;nje luge kafeje vaj ulliri ;buke 40 grame 


RekoMANDIm

Gjate dietes te pihet shume uje ( sasia e ujit qe duhet te konsumohet gjate nje dite  eshte nga 1.2 litra derine 2 litra .
Si dhe kujtohuni se dieta e dobesimit prej 2 kg ne tre dite mund te perseritet cdo tre muaj .