Halaman

    Social Items
Per perdorim te brendeshem 
Per te ndihmuar humbjen e zerit  po ju vijme ne ndihme me nje kure popullore  me limon


Konsumoni 2 here ne dite nje caj me limon ,te embelsuar sipas deshires me  mjalte. Caji pihet i vaket ,jo i valuar .


Per perdorim te jashtem 

Disa here ne dite te behen gargara me nje perzierje  ,ne pjese te barabarta uji, leng karrote ,dhe leng limoni .

Limoni,per shqetesimet e humbjes se zerit
Per perdorim te brendeshem 
Per te ndihmuar humbjen e zerit  po ju vijme ne ndihme me nje kure popullore  me limon


Konsumoni 2 here ne dite nje caj me limon ,te embelsuar sipas deshires me  mjalte. Caji pihet i vaket ,jo i valuar .


Per perdorim te jashtem 

Disa here ne dite te behen gargara me nje perzierje  ,ne pjese te barabarta uji, leng karrote ,dhe leng limoni .