Halaman

    Social Items

Per ke vuan nga shqetesimet e eres se keqe te gojes

Per perdorim te brendeshem


  • Te pihen 2 luge te vogla kafeje me limon te fresket te perziere ne nje gote me uje .


Per perdorim te jashtem


  • Kryeni shplarje te zgavres se gojes me nje infuz te pergatitur si me poshte:

Hidhni  1 xhezve uje te valuar ne nje filxhan i cili te kete brenda  nje luge kafeje gjethe majdanozi  te thara .Lereni te pushoje per 10 minuta,filtrojeni dhe lereni te ftohet .Ne te shtoni te njejten sasi  te filxhanit   leng  limoni te shtryllur 


  • Shplani gojen disa here ne dite me lengun e nje  limonit  te holluar ne uje te fresket 

Limoni : per eren e keqe te gojes

Per ke vuan nga shqetesimet e eres se keqe te gojes

Per perdorim te brendeshem


  • Te pihen 2 luge te vogla kafeje me limon te fresket te perziere ne nje gote me uje .


Per perdorim te jashtem


  • Kryeni shplarje te zgavres se gojes me nje infuz te pergatitur si me poshte:

Hidhni  1 xhezve uje te valuar ne nje filxhan i cili te kete brenda  nje luge kafeje gjethe majdanozi  te thara .Lereni te pushoje per 10 minuta,filtrojeni dhe lereni te ftohet .Ne te shtoni te njejten sasi  te filxhanit   leng  limoni te shtryllur 


  • Shplani gojen disa here ne dite me lengun e nje  limonit  te holluar ne uje te fresket