Halaman

    Social Items

USHQIMI  - Mënyra e parë për kontrastuar  djersitjet e tepruara është ngrënia e ushqimeve të lehta, gatuar ne menyre te  thjeshte. Nuk duhet te konsumohen ushqime yndyrore, dhe te skuqura ,perdorni fruta dhe perime.


VESHJA- nje veshje e përshtatshme për periullen e  verës definitivisht konceptohet me permbajtje  fibrash natyrore si pambuku dhe liri natyrisht me ngjyra delikate dhe të lehta.Mos perdorni veshje me   fibra sintetike,por  preferoni me mire veshjet me produkte  natyrore me ngjyra natyrale.

ALUM ROCK - Alum Rock (ANTI DJERSE) është një produkt me permbajtje  natyrore kundër  djerses dhe , shitet në farmaci  në forme  te kristalizuar dhe përdorimi i saj është i lehtë: duke e kaluar ate ne anet e interesuara (nen sqetulla) 

LIMONI - Ferkoni  një fetë limoni ne anet e interesuara  ( nen sqetulla) nga djersitja e tepruar e cila do tju jape  menjëhere nje  ndjenjë të freskët  .Limoni shtrengon  poret e lëkurës duke ulur përkohësisht djersitjen .

Bikarbonati (SODA E BUKES) - Natyra alkaline e bikarbonatit në kontakt me aciditetin e djerses krijon një gaz që avullon. Për këtë ju mund të përdorni një deodorant  te pergatitur me ujë dhe bikarbonat për të luftuar erën e djerses.

SHEREBELA -  është një ilaç i mirë për të luftuar djersitjen e tepërt me anë të fuqisë së saje natyrore anestetizuese  . Ju mund të përdorni  vajin esencial te sherebeles duke vendosur disa  pika në vendet e interesuara.

Disa keshilla e metoda popullore kundra djersitjes

USHQIMI  - Mënyra e parë për kontrastuar  djersitjet e tepruara është ngrënia e ushqimeve të lehta, gatuar ne menyre te  thjeshte. Nuk duhet te konsumohen ushqime yndyrore, dhe te skuqura ,perdorni fruta dhe perime.


VESHJA- nje veshje e përshtatshme për periullen e  verës definitivisht konceptohet me permbajtje  fibrash natyrore si pambuku dhe liri natyrisht me ngjyra delikate dhe të lehta.Mos perdorni veshje me   fibra sintetike,por  preferoni me mire veshjet me produkte  natyrore me ngjyra natyrale.

ALUM ROCK - Alum Rock (ANTI DJERSE) është një produkt me permbajtje  natyrore kundër  djerses dhe , shitet në farmaci  në forme  te kristalizuar dhe përdorimi i saj është i lehtë: duke e kaluar ate ne anet e interesuara (nen sqetulla) 

LIMONI - Ferkoni  një fetë limoni ne anet e interesuara  ( nen sqetulla) nga djersitja e tepruar e cila do tju jape  menjëhere nje  ndjenjë të freskët  .Limoni shtrengon  poret e lëkurës duke ulur përkohësisht djersitjen .

Bikarbonati (SODA E BUKES) - Natyra alkaline e bikarbonatit në kontakt me aciditetin e djerses krijon një gaz që avullon. Për këtë ju mund të përdorni një deodorant  te pergatitur me ujë dhe bikarbonat për të luftuar erën e djerses.

SHEREBELA -  është një ilaç i mirë për të luftuar djersitjen e tepërt me anë të fuqisë së saje natyrore anestetizuese  . Ju mund të përdorni  vajin esencial te sherebeles duke vendosur disa  pika në vendet e interesuara.