Halaman

    Social ItemsVaj esencial i nenexhikut në parim luan një rol  qetësues të rëndësishëm , dhe për këtë nje zgjidhje  e mire eshte perzierja e disa pikave të ketij vaji dhe një lugë gjelle vaj ulliri ose vaj perimesh, ose bimesh pershembull  të tilla si vaji i bajames,i cili  ndihmon në lehtësimin e dhimbjeve.

 Në mënyrë të veçantë ai luan një rol të rëndësishëm në lehtësimin e dhimbjeve te  kokes. Perdorimi eshte shume i thjeshte ,mjafton te ferkohet dhe masazhohet lehte balli me te ne menyre rrethore  .


 Veprimi i tij qetësues  kryhet  në sistemin nervor qendror, kështu që  rekomandohet  në të gjitha rastet e  çrregullimeve psikosomatike : si edhe në trajtimin e migrenës shkak ndaj faktorëve të mjedisit, sic eshte  ndryshimi i  presionit atmosferik,  përdoret gjithashtu për lehtësimin e tensionit te qafës  dhe muskujve  në rastin e lodhjeve, si dhe kur kemi stres dhe lodhje fizike.

Vaj esencial i nenexhikutVaj esencial i nenexhikut në parim luan një rol  qetësues të rëndësishëm , dhe për këtë nje zgjidhje  e mire eshte perzierja e disa pikave të ketij vaji dhe një lugë gjelle vaj ulliri ose vaj perimesh, ose bimesh pershembull  të tilla si vaji i bajames,i cili  ndihmon në lehtësimin e dhimbjeve.

 Në mënyrë të veçantë ai luan një rol të rëndësishëm në lehtësimin e dhimbjeve te  kokes. Perdorimi eshte shume i thjeshte ,mjafton te ferkohet dhe masazhohet lehte balli me te ne menyre rrethore  .


 Veprimi i tij qetësues  kryhet  në sistemin nervor qendror, kështu që  rekomandohet  në të gjitha rastet e  çrregullimeve psikosomatike : si edhe në trajtimin e migrenës shkak ndaj faktorëve të mjedisit, sic eshte  ndryshimi i  presionit atmosferik,  përdoret gjithashtu për lehtësimin e tensionit te qafës  dhe muskujve  në rastin e lodhjeve, si dhe kur kemi stres dhe lodhje fizike.