Halaman

    Social Items

Vaji esencial nxirret nga petalet e trendafilave te ndryshem.Per 1 ml esence nga ky vaj mblidhen 5 kg lule. Esenca e trendafilit ka nje veprim te mire ne sferen e zemres , ne boten e emocioneve si dhe ekuilibrin psiqik.
Perdoret per kurimin e depresionit kronik ,traumave psiqike ne rastet e vdekjeve ,psikozat.
Eshte i perdorshem ne parapergatitjen e grave shtatezena qe jane ne prag lindje,si dhe ne rastin e menopauzes per te riekulibruar sistemin hormonal.

Eshte i efekteshem per te vegjlit : dhe vecanerisht kur shfaqen dhembet e pare .
Ne kete rast perzihen 2 luge kafeje mjalte dhe nje pike vaj trendafili dhe aplikohen mbi gingivat per te larguar dhimbjet dhe bezdisjet .
Perdoret si rigjenerues per epidermen (lekuren) duke u perzier me krem ,normalisht ne dy luge kafeje krem hidhen 1-2 pika nga ky vaj .
Perdorimi i ketij vaji eshte nje aleat i vlefshem nese perdoret si masazhues ne zonat e problemeve fizike ,si bark,koke,gingivat e dhembeve ,e lekure.
Pershembull per dhimbjet e kokes meret 1-2 pika nga ky vaj dhe masazhohet ,eshte relaksues ne planin mental dhe emocional,stimolon qetesine ,mbi te gjitha dhuron harmoni dhe ndihmon ne gjetjen e besimit duke ekulibruar emocionet negative.

Trendafili ,vaji esencial

Vaji esencial nxirret nga petalet e trendafilave te ndryshem.Per 1 ml esence nga ky vaj mblidhen 5 kg lule. Esenca e trendafilit ka nje veprim te mire ne sferen e zemres , ne boten e emocioneve si dhe ekuilibrin psiqik.
Perdoret per kurimin e depresionit kronik ,traumave psiqike ne rastet e vdekjeve ,psikozat.
Eshte i perdorshem ne parapergatitjen e grave shtatezena qe jane ne prag lindje,si dhe ne rastin e menopauzes per te riekulibruar sistemin hormonal.

Eshte i efekteshem per te vegjlit : dhe vecanerisht kur shfaqen dhembet e pare .
Ne kete rast perzihen 2 luge kafeje mjalte dhe nje pike vaj trendafili dhe aplikohen mbi gingivat per te larguar dhimbjet dhe bezdisjet .
Perdoret si rigjenerues per epidermen (lekuren) duke u perzier me krem ,normalisht ne dy luge kafeje krem hidhen 1-2 pika nga ky vaj .
Perdorimi i ketij vaji eshte nje aleat i vlefshem nese perdoret si masazhues ne zonat e problemeve fizike ,si bark,koke,gingivat e dhembeve ,e lekure.
Pershembull per dhimbjet e kokes meret 1-2 pika nga ky vaj dhe masazhohet ,eshte relaksues ne planin mental dhe emocional,stimolon qetesine ,mbi te gjitha dhuron harmoni dhe ndihmon ne gjetjen e besimit duke ekulibruar emocionet negative.