Per dhimbjet e reumatizmes

A ju ndodhen disa gjethe lakre ? mundesisht laker savoy
Mbi nje rrobe te bute vendosni disa gjethe prej saj .ku futet ne furren e sobes ne nje temperature 200 grade celcius ,lihet per 5 minuta dhe hiqet nga furra ashtu e mbeshtjelle shtypet me nje mjet te forte deri sa te nxjerre leng .
Aplikohet mbi zonat e dhimbjes (si gjuri,pulset ,nyjet..) fiksohet mire qe te mos levize ,dhe mbahet per disa ore .loading...