Vaj hudhre per dhimbjen e veshit


zhvishni nje thelpi hudhre dhe futeni 
brenda nje ene te vogel 
100 ml te mbushur me vaj ulliri ekstra
 te virgjer ,tundeni 
mire ,dhe lereni hudhren brenda te 
leshoje ekstraktin e saj 
per tre dite rresht .Se fundi vaji 
filtrohet dhe vendoset brenda 
nje shishe te vogel te mbyllur me tape 
te paster ,ne frigorifer
 ,ku dhe ruhet .Sa here qe te keni 
dhimbje veshi vaji ngrohet
 me avull (banjomaria) dhe me nje 
pikatore hedhim 3-4 pika
 brenda veshit ,ne raste dhimbjesh te 
vazhdueshme mund te
 perseritet disa here gjate dites .
KY VAJ KA NJE VEPRIM ANTIBIOTIK SI DHE QETESON
 DHIMBJEN


loading...