loading...

Si te shmangim eren e keqe te gojes ,ose ndryshe alitosi

1- Per eren e keqe te gojes (alitosi) mbas ngrenies se qepes ose te hudhres merren disa gjethe majdanoz dhe pertypen 

2- Nje tjeter menyre eshte ajo e ngrenies se tre ose kater kokrrave kafe.loading...