Halaman

    Social Items

Nese keni shume katarr (gelbaze ),zieni 

ne nje liter uje 

gjethe nga lakra jeshile.Me pas filtrojini

 dhe pijeni ,duke i

 shtuar mjalte sipas deshires .

Recete kundra katarrit (gelbazes)

Nese keni shume katarr (gelbaze ),zieni 

ne nje liter uje 

gjethe nga lakra jeshile.Me pas filtrojini

 dhe pijeni ,duke i

 shtuar mjalte sipas deshires .