Recete e thjeshte kundra shiatikut

Per te ndihmuar shiatikun po ju

 ofrojme nje recete shume te


thjeshte por 

te efekteshme .Merret nje kilogram kripe koker 

madhe ,dhe vendoset mbi nje 

tigan ne zjarr ne menyre qe te 

ngrohet ,me pas kripa hiqet dhe

 futet ne nje thes ose cante te vogel ,dhe mbeshtillet dhe 

me peshqir ne menyre qe te mos djege lekuren e trupit 

.Vendoset  mbi shpine dhe mbahet per te pakten nje ore .


Mund ta perseritni veprimin disa here gjate dites .

loading...