Karafili per dhimbjen e dhembit

Karafilet  janë protagonistet  e vërtetë për të luftuar  dhimbjen e dhëmbeve. Duke u perdorur nen  formen  e esencës,
Aplikimi
 Njomni një cope pambuku në vaj esencial të karafilit dhe aplikojeni ate  në dhëmbin  që ju  dhembloading...