Zemra jote i pelqen te qeshurat

Te qeshesh ndihmon sistemin kardiovaskolar


Kur qesh krijohen apnee, ( nderprerje frumemarrje ) te shkurtra ,dhe sipas nje seri kerkimesh shkencore ,ky sistem aktivon sistemin kardiovaskular . Duket se zhbllokohen rruget e gjakut ,duke bere qe te ulet presioni arterioz .

PRA JU KESHILLOJME TE QESHNI SA ME SHUME ,DUKE LARGUAR STRESIN E BRENGAT .
loading...