Halaman

    Social Items

Ne nje studim te kryer nga universiteti i mauritiusit demostruan se caji jeshil  dhe fruti i papayas i
fermentuar mund te ofrojne nje ndihme te vlefeshme  ne luften kunder diabetit ,duke rreaguar ne nivelet e sheqerit ,ne ate te proteines  C si dhe mbi acidin urik .
Miresite dhe efektet pozitive te ketyre substancave shtrihen ne apartin kardio qarkullator.

Stop diabetit ,me caj jeshil dhe me frutin e papayas

Ne nje studim te kryer nga universiteti i mauritiusit demostruan se caji jeshil  dhe fruti i papayas i
fermentuar mund te ofrojne nje ndihme te vlefeshme  ne luften kunder diabetit ,duke rreaguar ne nivelet e sheqerit ,ne ate te proteines  C si dhe mbi acidin urik .
Miresite dhe efektet pozitive te ketyre substancave shtrihen ne apartin kardio qarkullator.