Recete per qetesimin e syve

Për të hequr lodhjen dhe per te qetesuar   sytë, përgatisni një kompleks me një pure molle dhe me te verdhën e vezes, e  aplikojmë atë, rreth syve duke e mbajtur  për  dhjetë minuta dhe pastaj e shplajme me uje te fresket e te bollshem:Do te shikoni se si ato  do të jenë më të relaksuara  dhe të fresketa.


loading...