Halaman

    Social Items

Lengu i hithres 

Kjo bimë pastron mëlçinë, veshkat, kanalet biliare, dhe të gjitha organet e përfshira në eliminimin e toksinave. Jep gjithashtu dhe energji, sepse ajo përmban minerale dhe vitaminë C, e përsosur, per shlodhje .

Receta:

Vendosni 25 g gjethe dhe 25 g  nga rrenjet e  hithres  në një litër ujë. Vlojini  për 2 deri 3 minuta duke  lene qe te kulloje per 20 minuta .Pihet sipas deshires gjate dites 

Pija e Hithres per eliminimin e toksinave te trupit

Lengu i hithres 

Kjo bimë pastron mëlçinë, veshkat, kanalet biliare, dhe të gjitha organet e përfshira në eliminimin e toksinave. Jep gjithashtu dhe energji, sepse ajo përmban minerale dhe vitaminë C, e përsosur, per shlodhje .

Receta:

Vendosni 25 g gjethe dhe 25 g  nga rrenjet e  hithres  në një litër ujë. Vlojini  për 2 deri 3 minuta duke  lene qe te kulloje per 20 minuta .Pihet sipas deshires gjate dites