Halaman

    Social Items

Pastrim  thelle ose siperfaqesor i lekures 

Merrni kakao, kripë dhe sode buke në pjesë të barabarta (mund të jetë mirë një lugë çaji), përzini mirë ne menyre te  thatë ashtu sic jane , dhe pastaj ngadalë shtoni vaj sipas  shijes suaj pershembull si vaji i   (bajames ose vaji i jojoba)  përziejeni mirë ne menyre qe te krijohet nje mase kompakte e lengeshme dhe homogjene .

Aplikojeni kete mase mbi lekure  të lagur . Natyrisht mund te shtohet me shume vaj nese masa eshte e thate .   Sipas nevojave gjithashtu mund te shtohet ose pakesohet sasia e kripes ,kjo per te bere nje pastrim me te thelle ose siperfaqesor te lekures 

Perzierje e kakaos me kripen,recete e shpejte per nje lekure te re

Pastrim  thelle ose siperfaqesor i lekures 

Merrni kakao, kripë dhe sode buke në pjesë të barabarta (mund të jetë mirë një lugë çaji), përzini mirë ne menyre te  thatë ashtu sic jane , dhe pastaj ngadalë shtoni vaj sipas  shijes suaj pershembull si vaji i   (bajames ose vaji i jojoba)  përziejeni mirë ne menyre qe te krijohet nje mase kompakte e lengeshme dhe homogjene .

Aplikojeni kete mase mbi lekure  të lagur . Natyrisht mund te shtohet me shume vaj nese masa eshte e thate .   Sipas nevojave gjithashtu mund te shtohet ose pakesohet sasia e kripes ,kjo per te bere nje pastrim me te thelle ose siperfaqesor te lekures