Halaman

    Social Items

Për të pasur flokë të shndritshem.


 Pas larjes me  shampo, bëj nje shpëlarje përfundimtare me ujë të ftohtë, dhe ne to hidhni  pak 'e uthull te holluar në një enë me ujë (si alternativë ju gjithashtu mund të përdorni lëngun e  disa limonave): kështu që ju hiqni kalkaren dhe  do të keni  flokë me shkëlqim!

Një tjetër aleat i flokëve është vaj lirit: I aplikuar në flokë për gjithe  gjatësinë e tij para larjes me shampo, dhe duke u lene për 20 minuta,kjo gje  ushqen dhe rigjeneron flokun, duke e bërë atë më të butë.

Duke e masazhuar në lëkurë dhe duke e mbajtur atë per rreth 30 minuta, gjithmonë para larjes me shampo, bëhet një paketë  efektive anti-zbokth .Per floke te shndritshem e te shendeteshem

Për të pasur flokë të shndritshem.


 Pas larjes me  shampo, bëj nje shpëlarje përfundimtare me ujë të ftohtë, dhe ne to hidhni  pak 'e uthull te holluar në një enë me ujë (si alternativë ju gjithashtu mund të përdorni lëngun e  disa limonave): kështu që ju hiqni kalkaren dhe  do të keni  flokë me shkëlqim!

Një tjetër aleat i flokëve është vaj lirit: I aplikuar në flokë për gjithe  gjatësinë e tij para larjes me shampo, dhe duke u lene për 20 minuta,kjo gje  ushqen dhe rigjeneron flokun, duke e bërë atë më të butë.

Duke e masazhuar në lëkurë dhe duke e mbajtur atë per rreth 30 minuta, gjithmonë para larjes me shampo, bëhet një paketë  efektive anti-zbokth .