Halaman

    Social Items

A doni një fytyrë të freskët dhe të ndritshme?
Ju mund të përgatisni një maskë tonifikuese dhe  hidratuese me  kastravec dhe kos:
 lereni  të qendroje ne  një ene te vogel nje  kastravec te coptuar e te grire brenda  në kos për një natë të tërë; të nesërmen  aplikojeni përzierjen mbi fytyrë të pastër duke e lënë  për 10 min.

Maske e fresket per fytyren me kastravec e kos

A doni një fytyrë të freskët dhe të ndritshme?
Ju mund të përgatisni një maskë tonifikuese dhe  hidratuese me  kastravec dhe kos:
 lereni  të qendroje ne  një ene te vogel nje  kastravec te coptuar e te grire brenda  në kos për një natë të tërë; të nesërmen  aplikojeni përzierjen mbi fytyrë të pastër duke e lënë  për 10 min.