Halaman

    Social Items


Zonat me kallo te  këmbëve   ndonjëherë nuk janë të lehta për tu zbutur, qe ato te jene te  lëmuara: aplikoni një fetë limoni duke e lene ne vendin e kallos  per gjatë gjithë natës: 

Kjo menyre do te zbuse  lëkurën dhe i bën më të lehta kallot per  për tu hequr ,qofshin ato te kembeve si dhe ato te duarve.


kure popullore per zbutjen e kallove


Zonat me kallo te  këmbëve   ndonjëherë nuk janë të lehta për tu zbutur, qe ato te jene te  lëmuara: aplikoni një fetë limoni duke e lene ne vendin e kallos  per gjatë gjithë natës: 

Kjo menyre do te zbuse  lëkurën dhe i bën më të lehta kallot per  për tu hequr ,qofshin ato te kembeve si dhe ato te duarve.