Halaman

    Social Items

Mund te ndodhi që flokët tuaj bien nga pasojat  e stresit të lartë, 

lodhjet nervore, trajtimi me medikamente të caktuara qe mund te behen shkak qe ato te dobesohen . Ose thjesht ne periudhen e  vjeshtës , kur  ndryshojnë. stinët

Ju mund te përgatisni e një locion kundra renies se flokeve ,duke vendosur ne zierje ne nje ene me 1 liter uje  nje luge gjedhe nga rozmarina e thate ,nje luge po te thate te hithres si dhe nje luge nga bima e livandos ,pra te gjitha keto bime te jene te thara .

Ne kete perzierje pas zierjes  shtojme nje gote rakie 50 ml me alkol  95 °,  natyrisht ai ushqimor  dhe ne asnje menyre jo alkol industrial .Ivendosim ne nje ene te cilen mund ta mbyllim hermetikisht duke i lene  të qëndrojnë në një vend të ftohtë, e të errët për të paktën 15 ditë. Pastaj masa  filtrohet dhe  përdoret si locion pas çdo larje. Pas lyerjes se  flokëve  me pambuk , hidhni 20 pika mbi lëkurën e kokës dhe masazhojeni tërësisht për 5 minuta.Floket locion kundra renies

Mund te ndodhi që flokët tuaj bien nga pasojat  e stresit të lartë, 

lodhjet nervore, trajtimi me medikamente të caktuara qe mund te behen shkak qe ato te dobesohen . Ose thjesht ne periudhen e  vjeshtës , kur  ndryshojnë. stinët

Ju mund te përgatisni e një locion kundra renies se flokeve ,duke vendosur ne zierje ne nje ene me 1 liter uje  nje luge gjedhe nga rozmarina e thate ,nje luge po te thate te hithres si dhe nje luge nga bima e livandos ,pra te gjitha keto bime te jene te thara .

Ne kete perzierje pas zierjes  shtojme nje gote rakie 50 ml me alkol  95 °,  natyrisht ai ushqimor  dhe ne asnje menyre jo alkol industrial .Ivendosim ne nje ene te cilen mund ta mbyllim hermetikisht duke i lene  të qëndrojnë në një vend të ftohtë, e të errët për të paktën 15 ditë. Pastaj masa  filtrohet dhe  përdoret si locion pas çdo larje. Pas lyerjes se  flokëve  me pambuk , hidhni 20 pika mbi lëkurën e kokës dhe masazhojeni tërësisht për 5 minuta.